Hooded Fang – Tosta Mista

hooded_fang-tosta_mista.jpgDe mensen bij Full Time Hobby begrijpen het: als je een cd koopt, dan moet je er iets extra´s bijkrijgen. Dat extra´s is in dit geval het album in mp3 plus – en daar komt ie – drie bonustracks. Nou klokt het album net 26 minuten en vijf minuten extra lijkt me dan niet teveel gevraagd, maar toch… Tosta Mista is het tweede album van het Canadese Hooded Fang, waarvan ik het eerste geheel gemist heb. En dat is in dit geval vervelend, want dit is muziek waar ik geen genoeg van kan krijgen. De invloeden zijn divers, van sixties beachmuziek tot kekke garagerock en van psychedelische Byrdsgeluiden tot frisse jongensband. Dit Hooded Fang staat nu bovenaan in mijn lijstje ´te checken bands´ en dus komt het goed uit dat ze in november in ons land zijn. Meer ga ik hier niet over zeggen, een van de fijnere cd´s dit jaar als je het mij vraagt.


mij=Full Time Hobby

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top