WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-183e85-1889a-ce15.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Kelley Stoltz – Sunday Morning – File Under: New Music

Kelley Stoltz – Sunday Morning

Kelley StoltzIk hoef er niet om te liegen. Het liefst zie ik Kelley Stoltz zoveel mogelijk plaatsnemen achter een piano. Niet dat er veel mis is met zijn andere cd's, Below The Branches blijft mijn lievelings. Op die cd friemelde hij ook al wat Velvet Underground invloeden subtiel door zijn liedjes, helemaal raar is het dus niet dat Stoltz ook genood werd om een klassieker van de Velvets te vertolken voor de een samenwerkings project tussen Castle Face Records en Universal Music in het kader van 45 jaar Velvet Under ground. The Velvet Underground & Nico wordt in zijn geheel gecoverd. Naast Kelley Stoltz doen Warm Soda, Ty Segall, Blasted Canyons, White Fence, The Fresh & Onlys, Burnt Ones, The Mallard, Here Comes the Here Comes, K Dylan Edrich, en Thee Oh Sees mee. Misschien niet de namen die een ieder naar de winkel doen rennen om dit cover-album te horen, maar als je Stoltz draai aan “Sunday Morning” hoort hieronder snap je wel dat hierbij hoogstwaarschijnlijk wel de juiste keuzes zijn gemaakt.


mij=Soundcloud

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven