Lee Ranaldo – Stranded

Nu Sonic Youth een rustpauze inlast (al dan niet gedwongen door relatieperikelen), is het misschien niet zo gek dat Lee Ranaldo in alle rust – lees: aan de andere kant van de aardbol – de nieuwe nummers van The Lee Ranaldo Band live gaat uitproberen. Wel opvallend dat de clip die ze nu uitbrengen juist bij de semi-ballade Stranded hoort. En nee, dat is geen cover van die klassieker van The Saints. Ook uit Australië, maar die song heet officieel (I'm) Stranded.

Stranded Video from Lee Ranaldo on Vimeo.

Download gelijk ook “Off The Wall” als je wilt: Off The Wall


mij=Video / Download

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top