Local Natives – Breaker

Local Natives - BreakerDe tijd nemen voor je tweede album, zonder dat je ondertussen in de vergetelheid raakt, dat is nog best een kunst. Het zal me benieuwen of Local Natives (toch een van dé hits van 2010) te lang gewacht heeft met het komen van een opvolger op hun succesplaat Gorilla Manor
. Hun onmiskenbare oor voor Liedjes zijn ze duidelijk nog niet verloren zoals blijkt uit het onderstaande “Breaker”. Wel lijkt hun sound wat verder af te drijven van wat ze op hun debuut lieten horen, het klinkt wat weelderige. Of dat voor de hele cd geldt (die verschijnt in januari) weten ook wij nog niet. Dat kun je in december misschien zelf al wel beoordelen als de band in Bitterzoet speelt en vast meer nieuw materiaal zal laten horen.


mij=Soundcloud

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top