Lost Bear – Science

Het Utrechtse Lost Bear viste op haar debuutalbum Limshasa vist in de vijver van bands als Hüsker Dü, Dinosaur Jr. en Trail of Dead. Het eerste wat daarbij opviel was de rauwe, Albini-achtige productie. Binnenkort, 1 november om precies te zijn, komt de band met de opvolger die ook al een curieuze naam draagt: Shingolai. Luisterend en kijkend naar de eerste video die de band gemaakt heeft voor een track van deze tweede cd is er aan eigengereidheid nog niets ingeleverd. Check “Science”:

Als je nu Shingolai bestelt krijg je bovendien nog een hele stapel extra goodies:
– een gratisch The Subhuman 7″
– een gratisch Monotones 7″
– een gratisch verrassings Shaky Maracas release
Bestellen doe je hier


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top