Mardeen – O Dad

Mardeen - O DadHier thuis zijn we nogal Dexter-maf. Toen we lazen dat Mardeen op hun eerste cd een liedje hadden dat “Ice Truck Killer” heette waren wij dan ook zonder te luisteren al fan. Zo gaan die dingen. Hun muziek heeft niet altijd de spanning van de serie rond de serial killer, maar ze hebben wel de gave om van die eenvoudige liedjes te schrijven die maar rond blijven zingen in je hoofd. Check hieronder “Oh dad” maar eens. Op hun site kun je alle muziek die ze gemaakt hebben gratis en voor niets downloaden, inclusief hun nieuwe cd Miss You Forever die pas in november echt verschijnt.


mij=Soundcloud & download

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top