Pale Lights – Boy Of Your Dreams

Twee mannen met keurige gestreken overhemden en precies opgestroopte mouwen spelen gitaar, twee vrouwen in tikkie truttige jurkjes spelen bas en drums. Hoeveel meer beschaafd kun je een bandje hebben? Niet veel. En dan blijkt dat je nog met oude bekenden te maken hebt ook. De leden van Pale Lights speelden in hier eerder gewaardeerde bands als Comet Gain en Crystal Stilts. Helemaal verbaast ben je dan ook niet als de muziek van Pale Lights net zou puik is. De vier van blijken een onweerstaanbare mix van Go-Betweens liedjes met een jaren 60 echo's te spelen, met een zalig gitaargeluid.


mij=Soundcoud / Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven