Maybeshewill – Red Paper Lanterns

'Maybeshewill maakt een smaakvolle mix van harde en zachte structuren. Het derde album I Was Here For A Moment, Then I Was Gone smaakt vooral naar een redelijk bekend recept uit de keuken van de post-rock, maar het wordt wel erg fraai geserveerd op een bedje van stemmige piano en vioolpartijen, overgoten door een stevige saus van gitaren en strakke drums. Wat vooral opvalt in vergelijking met eerdere albums is dat de insteek bombastischer en dramatischer is geworden, alsof de band een soort Muse van de post-rock wil worden.Daar moet je dus van houden, maar ik vind dat de zoete en pittige smaken wel heerlijk worden gecombineerd.'
Aldus tBeest bij zijn recensie van Maybeshewills derde cd I Was Here For A Moment, Then I Was Gone.
29 oktober speelt de band in Tivoli de Helling als support van Trail of Dead. Als opfriscursus hier nog de video voor “Red Paper Lanterns”:


mij=Video & Gig

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top