Peaches – Burst

Peaches'Peaches is (in elk geval voor mij) de engste vrouw ter wereld, en die uitspraak heeft nogal wat betekenis uit de mond van iemand die al drie jaar dagelijks met de metro reist. Haar een nymfomane noemen is een schandelijke belediging voor haar exorbitante obsessie voor seks, want ze is iets veel ergers dan dat. Volgens mij rijdt ze tegen alles op wat haar pad kruist, of dat nou een lantaarnpaal is of een rolstoelgebonden oud vrouwtje in het park.'
Marten (hoi marten!) wist heel goed hoe het zat met Peaches. We waren haar een beetje vergeten, maar “Burst” zet haar weer vol voor het raam. De clip is zoals het hoort bij Peaches, aan de controversiële kant. Die wordt nooit volwassen. Gelukkig


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top