Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Child

Edward Sharpe & The Magnetic ZerosYouTube staat vol met crappy homemade video's bij kekke liedjes. We hadden er dan ook een hard hoofd in toen Edward Sharpe samen met Genero.tv een prijsvraag uitschreef om video's te maken bij de liedjes van hun nieuw cd Here. Blijkbaar was er onder de inschrijvers ook enige schroom, want uiteindelijk werden er nog geen 80 video's ingestuurd. Of is dat dan weer best veel? Hoe het ook zij, het resultaat bij de winnende video voor “Child” is echt heel mooi.Hij is gemaakt door de Pool Mychal Byra, waar we verder alleen maar een lullig Vimeo-profiel van konden vinden.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top