The Revival Hour

The Revival Hour's DM Stith
DM Stith lijkt er nog geen zin in te hebben om onder eigen naam snel nieuwe muziek uit te brengen. Da's spijtig, want zijn eerste (en tot nu toe enige solo-cd) Heavy Ghost was een van de mooiste van het afgelopen decennium.
Hij is nu bezig met een nieuw project samen met John Mark Lapham van the Earlies. Dat luistert naar de naam The Revival Hour. Ze doen niet alles met zijn tweetjes. Er schijnen ook bijdrages van leden van The Earlies, My Brightest Diamond en Shearwater te zijn. Ook mooi.
The Revival Hour is één van de niet te missen bands tijdens Le Guess Who. Ze spelen 1 december in Utrecht.
Luister hier naar “Pyre”:


mij=Soundcloud

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top