Peter Hammill

Peter Hammill


mij=Peter Hammill, 15 oktober, Tivoli, Utrecht. Foto: Storm

4 reacties

  1. Rob(V)

    Mooi, nu zie ik het ook eens van de andere kant! (Ik zat rechts op de eerste rij en zag daar tijdens de nummers op piano slechts de weerspiegeling van het overhemd van Hammill in de klep van de vleugel)

  2. Rob(V)

    Mooi, nu zie ik het ook eens van de andere kant! (Ik zat rechts op de eerste rij en zag daar tijdens de nummers op piano slechts de weerspiegeling van het overhemd van Hammill in de klep van de vleugel)
    Overigens een prachtige avond met een soms machtige, soms juist breekbare Hammill. En dit optreden zelfs 3 (!) Van Der Graaf nummers. Adembenemend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven