Peter Hammill

Peter Hammill


mij=Peter Hammill, 15 oktober, Tivoli, Utrecht. Foto: Storm

4 Comments

  1. Rob(V)

    Mooi, nu zie ik het ook eens van de andere kant! (Ik zat rechts op de eerste rij en zag daar tijdens de nummers op piano slechts de weerspiegeling van het overhemd van Hammill in de klep van de vleugel)

  2. Rob(V)

    Mooi, nu zie ik het ook eens van de andere kant! (Ik zat rechts op de eerste rij en zag daar tijdens de nummers op piano slechts de weerspiegeling van het overhemd van Hammill in de klep van de vleugel)
    Overigens een prachtige avond met een soms machtige, soms juist breekbare Hammill. En dit optreden zelfs 3 (!) Van Der Graaf nummers. Adembenemend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top