Pink – Try

Pink - TryIk heb een haat-liefde verhouding met Pink. Als ze verstandig is en de hulp inroept van de juiste mensen, dan vind ik haar stiekem best goed. En wat mij betreft hoeft ze ook haar vingers niet te branden aan ballades. Die ontaarden op de een of andere manier altijd in draken van nummers bij haar. Waar me ook nog wel eens tegen staat is als ze de laag van versynthesizering van haar nummers net niet ver genoeg doortrekt. Neem dit “Try”. Eigenlijk is er niet zo heel veel mis mee, maar het bijna plastieken geluid gaat me naar drie keer luisteren irriteren. Doe het dan wat extremer of zorg ervoor dat het klinkt als een echte band ipv een computergestuurde hitmachine.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven