PINS – Say To Me

PINS - Say To MeMisschien ligt het aan ons, maar als we nieuwe bandjes willen ontdekken, dan komen we eigenlijk zelden of nooit uit bij Nederlandse of Belgische sites. Voor gesneden koek kun je er prima (dat geldt overigens net voor ons overigens) terecht. Zo'n nieuw bandje dat we oppikten bij een site abroad is PINS. Ze zijn al opgepikt door het fijnproeverslabel Bella Union die hun debuut-ep LuvU4Lyf begin deze EP uitbracht. Een EP lijkt ook een prima insteek voor deze vier Mancunians. Je kunt de EP beluisteren op hun Soundcloud. Grappig is wel om te lezen waarom Bella hen deze cd op liet nemen op allerlei industriële locaties: 'A natural confines for the chilling thrum of near whispered vocals, gutter-grimed guitars and the tribal, thumping percussion. Pins whilst steeped in the entrancing abrasion of their local Mancunian heritage, bring something new to the foreground, something unique.' Dat je weet waarom je hoort wat je hoort.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven