Sigur Rós – Varðeldur

Sigur Rós - VarðeldurDe winnaar mag dan bekend zijn van het Valtari Mystery Films-experiment, dat wil nog niet zeggen dat Sigur Rós door zijn filmpjes heen is die dit feestelijke gebeuren opgeleverd heeft. Het Valtari Mystery Film Experiment gaat nog door tot 17 december. Vinden we helemaal niet erg.
Zo is er deze nog van Clare Langan voor “Varðeldur”. Dit zei ze zelf over haar beelden:

the film explores the fragility of the human condition, frozen somewhere between life and death. shot with a high-speed camera, a human figure and water defy the laws of gravity. there is no clear distinction between dream and reality and the space that the film and the music create becomes a submersive world.

Sigur Rós – Varðeldur from Sigur Rós Valtari Mystery Films on Vimeo.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top