Sufjan Stevens – Mr. Frosty Man

Sufjan Stevens - Mr. Frosty ManIn Nederland is het maken van kersthits een nauwelijks serieus te nemen business. In -vooral- Engeland en de Verenigde Staten is het echt wel iets dat speelt. Sufjan Stevens is een van de leukste artiesten die er alles aan lijkt te doen om wat speciaals te maken. Dat resulteerde al in een kekke kerstbox een paar jaar terug. Dit jaar pakt hij weer flink uit. Het prettige aan Stevens is dat 'ie niet alleen cliché-ballads gebruikt als kerstliedjes. Check “Mr. Frosty Man” maar eens hieronder, een eigenwijs pittig liedje. Met een geweldige claymotion clip.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top