Sylver Tongue – Something Big

Charlotte HeartelyHet is al een tijdje stil rond Charlotte Hatherley. Da's spijtig, want de drie die ze tot nu toe uit bracht waren zeer de moeite waard. Haar laatste cd New Worlds dateert van 2009. We zagen haar nog wel hulpvaardig zijn bij Bat For Lashes, maar hadden helemaal gemist dat ze het tegenwoordig blijkbaar over een (voor ons verrassende) andere boeg gooit. Onder de naam Sylver Tongue brengt ze binnenkort de EP Something Big. Waar de albums onder eigen naam richting pop/rock gingen blijkt er aan Charlotte ook een intrigerende electrokant ze zitten. Luister maar eens naar de titeltrack hier onder:

Hier kun je twee eerdere liedjes beluisteren:

\


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven