Thao & The Get Down Stay Down – Holy Roller

De folkrockers van Thao With The Get Down Stay Down zijn alweer aan hun derde album toe. In februari verschijnt We Are The Common. Frontvrouw Thao Nguyen zegt dat deze plaat als thema dankbaarheid heeft voor alle kansen die je krijgt in het leven en voor de mensen om je heen. Ze heeft een jaar de tijd gehad om tot deze heldere inzichten te komen, een jaar waarin ze niet met de band bezig was en zich dus weer kon focussen op de echt belangrijke dingen des levens. En passant zette ze zich ook in voor de non-profit organisatie Air Traffic Control die zich inzet voor goede contacten tussen muzikanten en andere organisaties en was ze vrijwilliger voor een Californische organisatie voor vrouwelijke gevangenen. Of dit heeft geleid tot door en door goede en wereldverbeterende muziek kun je misschien al horen aan “Holy Roller”, de eerste track van We Are The Common.


mij=VideoZonderVideo

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven