The Bony King of Nowhere – Travelling Man

The Bony King of NowhereThe Bony King Of Nowhere woont natuurlijk niet in Nowhere, maar in Gent en heet geen Bony King, maar gewoon Bram Vanparys. Lagen zijn eerste twee cd's muzikaal nog in het verlengde van zijn voorbeeld Devendra Banhart en kreeg hij daarbij hulp van gelijkgestemde muzikanten, de derde cd heeft hij helemaal in zijn uppie opgenomen. Het resultaat is een folkplaat met louter akoestische liedjes die dan ook logischerwijze de naam The Bony King Of Nowhere heeft gekregen. De Gentse singer-songwriter nam de negen liedjes in één nacht in juli op in de donkere bossen van de Ardennen. Het resultaat van deze nacht doorhalen ligt vanaf 12 november in de winkel.
Luister nu alvast naar “Travelling Man”


mij=Soundcloud

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top