The Doo Run Run – Everlasting Cowboy

The Doo Run RunMet het songmateriaal Roy Santiago kun je zo ongeveer al je buien opleuken. Da's een gave die niet veel gegeven is. Was hij op zijn cd The Great Pretender nog op zoek naar het perfecte popliedje, onder de noemer The Doo Run Run zoekt hij wat meer de smoezelige kantjes van de muziek op. Meer richting wat The Pavement en Sebadoh doen. Dat houdt dus ook gelijk in dat er altijd wel een gouden melodielijntje in doorklinkt in de liedjes. Zoals in de nieuwe VHS-look clip (ze zijn in de aanbieding deze week!) voor het korte “Everlasting Cowboy” overduidelijk blijkt.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top