Thus:Owls – White Night

Thus:OwlsReleasedata zaaien nogal eens wat verwarring. Vooral van buitenlandse bands lopen we in Nederland nogal eens achter de ehh muziek aan. Zo verscheen de eerste cd van Thus:Owls (Cardiac Malformations) hier al relatief laat, het tweede album Harbours hadden de fans in hun thuisland al maanden in huis voordat het überhaupt duidelijk was of de cd hier zou verschijnen. Gelukkig is dat ondertussen rechtgezet. Alleen zou de band rond zangeres Erika Angels ons nu nog weer een keer moeten plezieren met een bezoekje. Tot die tijd moeten we het doen met de video voor “White Night”. Ook mooi…

Thus:Owls – White Night from Avalanche Productions on Vimeo.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven