Why? – Bitter Thoughts

Why?Het rariteitenkabinet van Why? draait toch vooral om Jonathan “Yoni” Wolf, die al meer dan een decennium de naam Why? gebruikt voor zijn optredens. Vorige week is hun nieuwe cd Mumps, etc. verschenen (waarover later meer) en dat was natuurlijk weer een goed excuus voor Wolf om samen met zijn band een nieuwe clip te maken. Het resultaat hiervan voor “Bitter Thoughts” is op zijn zachtst gezegd nogal grappig en speelt zich af in een huiskamer waarvan je zelf hoopt dat je er nooit in hoeft te vertoeven.
Eind volgende maand speelt de band op Le Guess Who?


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven