WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-15ad1f-20890-de7f.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Willy Mason – I Got Gold – File Under: New Music

Willy Mason – I Got Gold

Willy Mason - I Got GoldEen oude ziel in een jong lichaam, dat was de indruk die je kreeg van de 27-jarige singer-songwriter Willy Mason wanneer je naar “Restless Fugitive”luisterde waarin hij zich in zes minuten afvroeg hoe hij in hemelsnaam zich staande kon houden in deze wereld. Het was een voorproefje van zijn nieuwe album Carry On, wat 3 december uitkomt. Dat het niet alleen maar kommer en kwel is met Willy Mason, bewijst “I Got Gold”, een opgewekt country-achtig liedje wat zo van The Man In Black had kunnen zijn.


mij=Soundcloud

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven