Kill Ferelli – A Modern Scenery

Kill Ferelli - A Modern SceneryKill Ferelli gaat hard. Met de oude single “Dance With Me” op 3FM bijvoorbeeld. Met werkervaring in Dreadlock Pusy, Viberider, Born From Pain, Mad Trist en SAT2D mag je ook wel een opstapje verwachten. Maar ook met het geluid. Dat is stevig en toch behapbaar. En dat komt dan weer door een geinige zangeres die dezelfde korrel in haar uithalen heeft als Sanne Hans van Miss Montreal. De zangeres heet Kelly Kockelkoren en weet dat haar vocalen helder zijn, maar genoeg kracht bevatten om weerstand te kunnen bieden aan een dikke laag gitaarriffs. Wat nu nog rest is een eigen smoel. A Modern Scenery leunt nog te heftig op de Paramore’s en Jimmy Eat World’s van deze wereld. Iets meer eigen input en de band heeft het in zich om de grenzen te overschrijden. Het begin is er. Meer kenmerkende songstructuren moeten het echt gaan doen voor Kill Ferelli. Beste insteek is wat dat betreft: “One Step Further”. Zonder crossoverfratsen en geforceerde uithalen kan Kill Ferelli internationaal het gat opvullen dat een band als Guano Apes nooit heeft weten op te vullen. De band gaat uit van zichzelf en genereert aandacht, gewoon met vakmanschap en hard werken. De juiste insteek.


mij=Suburban

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven