Rachel Sermanni – Waltz / Sea oh See

Rachel Sermanni - Waltz / Sea oh SeeHet heeft even geduurd, maar Nederland lijkt nu toch en masse Rachel Sermanni in de armen te sluiten. Bijna twee jaar geleden zagen we haar al overtuigend aan het werk tijdens Eurosonic en nu heeft ze de eerste uitverkochte zalen op haar naam staan. Sermanni heet de tijd genomen voor haar debuut-cd Under Mountains en dat gaat nu loon naar werken opleveren. Ze speelt morgen nog in Het Kruithuis in Groningen (al uitverkocht) en woensdag in de Spiegelbar van Tivoli. De volgende keer dat ze langs komt zullen de zalen vast een slag groter zijn. En vast ook weer uitverkocht.
Kijk hieronder vast naar “Waltz” en “Sea oh See”


mij=Videos

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top