Rick Redbeard – Now We're Dancing

Solodebuut The Phantom Band-frontman verschijnt begin volgend jaar
Rick Redbeard, zo mag je heten als je er zo uit zietRick Redbeard is het pseudoniem van de Schot Rick Anthony, die we vooral kennen The Phantom Band. Hij werkt echter al acht jaar lang aan het solodebuut No Selfish Heart, een traditionele folkplaat opgenomen in zijn ouderlijk huis in de weilanden van Aberdeenshire. Melancholische, warme folk-pop, waarvan de teksten doorspekt zijn met olijke, zwarte humor. Wat overigens niet vreemd voor een muzikant wiens band dit soort site portals bedenkt voor een website. Het label Gerry Loves Records heeft alvast “Now We're Dancing” gepubliceerd, een liedje dat klinkt alsof Will Oldham met het juiste been uit bed is gestapt.
No Selfish Heart verschijnt op 28 januari 2013 via Gerry Love Records / Konkurrent.


mij=Soundcloud

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top