The Deer Tracks

The Deer Tracks


mij=The Deer Tracks, 28 november, FrontRow, Trianon, Nijmegen. Foto: Dennis

5 reacties

  1. Stonehead

    André had al eens gezegd hoe leuk deze band is, en dat blijkt dus te kloppen. Ik kwam binnen bij een goed electropopnummer (dat genre had ik niet verwacht!) maar sfeervolle IJslands-achtige zang kunnen zowel meneer als mevrouw Deer Tracks dus ook prima afleveren. Deel 3 van de huidige albumtrilogie verschijnt in februari, vertelden ze. Het materiaal daarop hebben ze nog niet live gespeeld.

  2. Het was inderdaad weer heel erg mooi. Zelfs in afgeslankte vorm als duo. Jammer dat het publiek het liet afweten, maar gelukkig heb ik vernomen dat de aanwezigen er enorm van hebben genoten. Deze band verdient echt een groter publiek!

  3. André had al eens gezegd hoe leuk deze band is, en dat blijkt dus te kloppen. Ik kwam binnen bij een goed electropopnummer (dat genre had ik niet verwacht!) maar sfeervolle IJslands-achtige zang kunnen zowel meneer als mevrouw Deer Tracks dus ook prima afleveren. Deel 3 van de huidige albumtrilogie verschijnt in februari, vertelden ze. Het materiaal daarop hebben ze nog niet live gespeeld.
    Het was inderdaad weer heel erg mooi. Zelfs in afgeslankte vorm als duo. Jammer dat het publiek het liet afweten, maar gelukkig heb ik vernomen dat de aanwezigen er enorm van hebben genoten. Deze band verdient echt een groter publiek!
    Gave foto trouwens, Dennis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven