Lindstrøm – Smalhans

lindstrom-smalhans.jpgIk snap het ook niet meer, maar na de waardeloze acidprogplaat van eerder dit jaar levert Hans-Peter Lindstrom opeens weer een lekkere Noorse instrumentale koptelefoonplaat af. Beetje Mylo-achtig, inclusief lekker lullige bliepjes. Niet draaien op grote boxen, luidt wel het devies, want op de een of andere manier wordt Smalhans dan wat saai. Sowieso wordt de dichtgebliepte stijl waarmee Lindstrøm zijn melodieën laat 'opstijgen' wel erg voorspelbaar, maar dat maakt Smalhans niet minder vrolijk. Zo, en nu houd ik ermee op want u kunt beter deze hilarische recensie van Smalhans lezen. Oh ja, en 'Smalhans' schijnt 'armoede' te betekenen in het oud-Noors, en de zes al even onbegrijpelijke titels zijn eenvoudige gerechten.


mij=Smalltown Supersound / Feedelity

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven