A Polaroid View – Darling

A Polaroid View - DarlingIk kan de Polaroidcamera´s nog wel herinneren. Flits, even wachten en bzzzz… daar had je een foto. Professionals gruwelden ervan, maar ik vond het wel wat hebben, al is het er nooit van gekomen er eentje aan te schaffen. Tegenwoordig hebben we mobieltjes en dan kunnen we een foto doorzenden, maar zo nostalgisch mooi als toen zal het niet meer worden. A Polaroid View is een kwartet dat vanuit Amsterdam met hun fotomuziek Nederland te veroveren. Elf kiekjes staan op het schijfje dat de naam Darling meegekregen heeft. Hun foto´s bestaan voornamelijk uit semi-serieuze foto´s met daarop dat stiekem toch dat leuke meisje. Het is als een band dat voor een appel en een ei speelt, maar droomt van wereldwijd succes: Glastonbury aan je voeten. Aaarghhh… maar als je dan wakker wordt ben je gewoon …. Hier had A Polaroid View kunnen staan. Met dit debuut in hand begonnen om Nederland te veroveren: beetje indie, beetje vrolijke britpop en nog zoekende zijn waar het uiteindelijk naartoe gaat. Het mag nog wel wat meer in uitersten gezocht worden en de ultieme hitsingle is er ook nog niet. Maar ik hoop voor ze op veel optredens de komende zomerfestivals, want dit Nederlands bandje komt er uiteindelijk wel.


mij=Eigen beheer

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven