The Devil Wears Prada – Dead & Alive

The Devil Wears Prada - Dead & AliveThe Devil Wears Prada heeft er met deze live-registratie voor gekozen om zijn fans te bedanken voor hun support door alle genrewisselingen heen. De metalcore uit Dayton, Ohio is veranderd tot een soort Lamb Of God. Waarschijnlijk was dat ook de reden dat The Devil Wears Prada meekon op tour met Slipknot en Slayer. Er is kwalitatief goed gitaarwerk aanwezig om de band naar een hoger plan te tillen. Waar The Devil Wears Prada in uitblinkt is de variatie tussen heldere vocalen en grunts, de blastbeats, de black-metal-benadering en de Machinehead-kracht. Het zou genoeg moeten zijn. Wat jammer is, is dat Mike Hranica en Jeremy DePoyster op de meest cruciale momenten van het concert elkaar tegenwerken. Valse noten, net niet haalbare uithalen en spierballenvertoon dat net niet in de timing past. Qua drum- en gitaarwerk biedt Dead & Alive pure onversneden kracht. Daar is niets mis mee. O ja, tenzij je zwaar bedlegerig bent en niet in staat om ook maar een concert te bezoeken, biedt de registratie op de bijgeleverde DVD niets extra’s.


mij=Roadrunner

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven