WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-36d665-a508-80d2.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

The Ultimate dB's Queensnite Bash – Voorpret – File Under: New Music

The Ultimate dB's Queensnite Bash – Voorpret

De avond voor Koninginnedag trekt traditiegetrouw een gigantische mensenmassa de Utrechtse binnenstad in. De meeste mensen denken dat daar de leukste feestjes zijn. Maar wij weten wel beter, voor het beste feestje van de stad moet je naar dB’s!
Queens_klein.jpg


mij=Door Reinier
Daar wordt ook dit jaar weer flink uitgepakt tijdens The Ultimate dB’s Queensnite Bash, met acht acts op twee podia. Er kan flink gedanst worden met het carnavalesque Urban Voodoo Machine, een 11 man tellend zigeunercircus uit London dat eind vorig jaar al eens in EKKO stond. Hoge verwachtingen heb ik van de Franse garagerockers The Feeling of Love, die afgelopen jaar ook al op Le Guess Who? speelden en het elektrotrashduo Crash Normal uit Parijs. Van het Zweedse elektro-dance-punktrio Quit Your Day Job weet je sowieso wel dat het leuk gaat worden. DB’s zou dB’s niet zijn als er geen ruimte in het programma is ingeruimd voor lokale helden. Deze keer mogen rockabilly party dudes van Mischief de eer van de stad verdedigen, samen met feestpunkers Circle J. Dit alles wordt omlijst door DJ sets van balkanbeatz dj Tommi en breakcoreartiest Bong Ra. Dat wordt dus gegarandeerd een feest.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven