Devin – Romancing

Devin - RomancingWat Jake Bugg is voor Engeland, is Devin voor New York. Devin is Devin Therriault die zijn oor te luisteren heeft gelegd bij Bob Dylan, New York Dolls, Rolling Stones, Undertones en Strokes. Eigenlijk is de man niets anders dan een troubadour die zijn voorliefde voor ouderwetse R&B, rock ‘n' roll, blues en punk heeft laten samensmelten tot een prachtige liedjesplaat. En gelukkig maar, precies op het moment dat de radiostations niets anders meer draaien dan neuzelige singer-songwriters met hun hartzeer en poezelige geluidjes, komt Devin met rauwe recht-uit-het-hart-songs waarop gedronken, gedanst en gesjanst mag worden. Dus, beste mensen, met een beetje drums en gitaar heb je geen banjo, trekzak en snotterige huilebalken meer nodig. Devin rockt, gooit zijn ziel in de uitverkoop en laat concertbezoekers nog een ouderwets fijne tijd meebeleven. Jammer dat je alleen nergens binnen meer mag roken. Romancing schreeuwt om goede drank en een slof sigaretten.


mij=The Orchard/Rough Trade

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top