Will and the People – Friends

will_and_the_people_-_friendsDe dagen lengen, de zomer kondigt zijn komst aan en overal in Nederland zijn vrijwilligers bezig met de organisatie van een popfestival in de buurt. Vanaf heden kunt u elk weekend ergens in een weiland, met een biertje in de hand, naar een bandje kijken. En laten we vooropstellen, er zijn vervelendere hobby’s. Met vrienden op pad, uw kinderen worden geschminkt of jagen op lege glazen en op de maat van de dreunende bas praat u even bij. Maar dan komt dat duivelse dilemma: wanneer gaan we wat eten? Nou, daar heeft uw festivalprogrammeur over nagedacht! Daarvoor heeft hij Will and the People in de line-up opgenomen. Die hippies, onder leiding van Will Rendle, die op de een of andere manier mateloos populair zijn. Daarom smeedde men het ijzer toen het nog heet was en na een succesvol rondje langs de velden, vorig jaar, werd er in no time een verse cd opgenomen, Friends geheten. De vederlichte reggae werd nog meer aangelengd tot een niveau dat er wel hele obligate rock overblijft. Die maar geen moment memorabel wil worden. Kortom, een perfecte tijd om wat te gaan eten. Tegen de tijd dat u “Lions in the Morning Sun” hoort, het 3FM-hitje van de vorige plaat, dan weet u dat het tijd wordt om uw mond af te vegen en weer op zoek te gaan naar echte muziek.


mij=Trouser

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven