Ventura – Ultima Necat

Ventura - Ultima NecatKijk. Laat ik eerlijk zijn. Intern ben ik het afvoerputje van FileUnder. Dat komt al vanaf vroeger, toen Storm gewoon alles waar hij niets mee kon naar mij stuurde en daar is niet zoveel in veranderd. Er zijn een hoop genres waar ik wat van gehoord heb en dus denk dat ik daar een mening over kan vormen. Maar soms stuurt hij ook cd’s op die niet even gemakkelijk zijn, maar die mij meteen bij de ballen grijpen. Zo vond ik in mijn brievenbus Ventura’s Ultima Necat. En als mijn brievenbus een cd-speler geweest was, dan had ik daar nog gestaan. Met open mond. Om iedere keer weer op play te drukken. Want als u een klein beetje van gitaarmuziek houdt, dan dient u onverwijld Ventura’s Ultima Necat aan te schaffen. Want, en nu ga ik met grote namen gooien, er staat geen band dichter bij God Machine als het Zwitsere Ventura. De zanger knijpt net zo als Vic Chesnutt en associaties met het latere werk waar A Silver Mt. Zion het gaspedaal vol intrapte zijn niet ver weg. Tool, vergeet Tool niet, Jesus Lizard, voor wie ze al een voorprogramma deden en als ze echt gaan hakken dan weet je ze ook wel eens naar The Ex geluisterd hebben. Vooralsnog is dit de kabaalplaat die u moet hebben als u van gitaarmuziek houdt . En is Amputee tot nu het allerbeste nummer dat verschenen is in 2013. Een dikke elf minuten lang hangen tegen een gitaarmuur, met referenties naar bovenstaande helden. U bent gek als u het niet doet.


mij=African Tape/Vitesse/Five Roses/Secret Rendezvous

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven