Zolle – Zolle

Zolle - ZolleHoe minder muzikanten een band telt, hoe meer de essentie van de muziek geraakt wordt. Zo, dit tegeltje kunt u binnenkort in de File Under-shop bestellen. Voorlopig moet u het nog even doen met de reden van deze wijsheid: Zolle. Zolle is een duo uit Italië dat volgens eigen zeggen stoner / doom maakt, oftewel slagwerk met (metal)gitaren. En ze hebben nu een debuutalbum, verrassend geheten: Zolle. Zolle weet er een behoorlijke berg herrie van te maken op hun debuut, waarbij al snel het ontbreken van de zang opvalt. Ik verwacht telkens een James Hetfield, maar noppes nada. De muziek moet het hem dus doen. De eerste songs hakken er prima in, maar ik vind tien liedjes wel weer erg veel van het goede en vooral wat teveel van hetzelfde. Eigenlijk zou een zanger of een toegevoegd instrument als een orgel het bandgeluid goed doen. Toch denk ik dat hij/zij die iets met beuken heeft hier wel eens heel blij van kon worden. Dus leren jas uit de kast, de lange haren uit de knot, eventueel wat psychedelica slikken en gaan met die banaan.


mij=Supernatural Cat

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top