Al Supersonic And The Teenagers – It´s Alright!

Al Supersonic And The Teenagers - It´s Alright!De soul zoals die ooit door labels als Stax gebracht werd, doet het weer goed. James Hunter, Chris Bradley, Lee Fields en ga zo maar even door: ze spelen allemaal leentjebuur bij de helden van toen. En dat geeft allemaal niets, want volgens mij zijn er nog weinigen van de helden van toen in leven. Ook het zestal Al Supersonic And the Teenagers grijpt terug naar die tijd. Op hun tweede album It´s Alright! laat Al horen dat hij een prettige soulvolle stem heeft, de begeleiding doet het ook prima en het getoeter ontbreekt niet. Kortom, Al Supersonic zou een beroemdheid kunnen worden. Al helpt het niet als je uit Spanje (Granada) komt. Kent u een beroemde soulband uit Spanje? Bovendien mis ik de ultieme single voor airplay. Maar met de twaalf liedjes op It´s Alright! is verder weinig mis, al had de productie wat meer met scherpe randjes gekund. Ze doen wat ze doen moeten, niet meer en niet minder. It´s Alright, maar dan zonder dat uitroepteken.


mij=Unique

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven