Savoir Adore – Our Nature

Savoir Adore - Our NatureSavoir Adore hengelt op Our Nature naar gemakkelijke liefde, en doet dat zo gewiekst dat de band er nog mee wegkomt ook. Zelden zo’n platte indiepop-plaat gehoord. Deze New Yorkers zijn vast wel eens op vakantie in Zweden geweest. Ze doen met z’n tweeën de Acid House Kings (en Peter, Bjorn and John) na in blijheid. Een wat serieuzere invloed is Stars, en niet alleen om de goed gevarieerde boy meets girls-zangpartijen. Dit is shoegazen met je glitterschoenen aan. Het album is zo vol van jubel dat het beter In Our Bedroom During The Party had kunnen heten. Luister maar eens naar “Sparrow”, een van de scherpere liedjes. Zoals dat gaat met schaamteloze popplaten wil de luisteraar al snel geen rustpuntjes meer horen, maar gewoon enkel nog door die achtbaan vol imaginaire hits razen. De wat slepende titeltrack kan me dus gestolen worden. “Regalia” is hier het ware sleutelnummer. De trommeltjes uit de Balearic House, vocalen à la Kylie, en als uitsmijter een goedgeplaatste ‘oohoohoo’. ‘Now you see everything is the same.’ En zo is dat.


mij=Nettwerk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven