Zachte G Harde P – Zachte G Harde P

Zachte G Harde P - Zachte G Harde PMalle Pietje & de Brabo’s? Ella Bandita? Nee, het zijn Niels de Wit van GepØpel en Uncontrolable Urgh, Patrick Delabie van Scoundrels, Melanie van Dongen en Antal Derene met een brabopunkplaat. Rechttoe rechtaan punk van een enkel akkoord. Het rammelt, klapt, rolt en snoeft alle kanten op onder aanvoering van de licht Rotterdams klinkende zangeres Meel, die Diana Ozon nieuw leven inblaast. Zelf vinden ze het wel tof als Zachte G Harde P vergeleken wordt met de oeuvres van Wipers, Dead Moon en The Germs. Nou, alstublieft en graag gedaan. Deze retesimpele knetterpunk in je moers taal heeft wel iets van voorgenoemde bands. Zo ben ik dan ook wel weer. Zachte G Harde P is vooral heel erg punk.


mij=Black Death

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven