Zachte G Harde P – Zachte G Harde P

Zachte G Harde P - Zachte G Harde PMalle Pietje & de Brabo’s? Ella Bandita? Nee, het zijn Niels de Wit van GepØpel en Uncontrolable Urgh, Patrick Delabie van Scoundrels, Melanie van Dongen en Antal Derene met een brabopunkplaat. Rechttoe rechtaan punk van een enkel akkoord. Het rammelt, klapt, rolt en snoeft alle kanten op onder aanvoering van de licht Rotterdams klinkende zangeres Meel, die Diana Ozon nieuw leven inblaast. Zelf vinden ze het wel tof als Zachte G Harde P vergeleken wordt met de oeuvres van Wipers, Dead Moon en The Germs. Nou, alstublieft en graag gedaan. Deze retesimpele knetterpunk in je moers taal heeft wel iets van voorgenoemde bands. Zo ben ik dan ook wel weer. Zachte G Harde P is vooral heel erg punk.


mij=Black Death

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top