Eurosonic Noorderslag Voorpret

Vroegah! Vroegah toen we nog jong, snel en wild waren, toen spraken we af: we doen alleen maar bandjes die we niet kennen! En dan zag je op Eurosonic Noorderslag inderdaad een stuk of 40 bandjes die je niet kende. Want Spotify bestond nog niet, YouTube stond nog in de kinderschoenen, dus je kende een hoop bandjes (nog) niet. Je mistte wel eens een legendarisch optreden, maar je zag ook heel veel, dat veel leuker bleek dan de omschrijving van Eurosonic beloofde. Inmiddels hebben we Spotify en heeft Eurosonic Noorderslag een playlist van maar liefst een dikke 27 uur en dan hoor je nog niet eens alle bandjes! Is ook niet gek met een line-up van 291 bandjes. En dus komt het eigenlijk op hetzelfde neer. Van het merendeel van de bandjes heb je twee nummers gehoord en dus tast je nog in het duister! En eigenlijk is dat toch het allerleukste. Een zaaltje in gaan en met een brede grijns weer naar buiten lopen, wetende dat je iets ongelooflijks gezien hebt. Dus dat gaan Storm en ondergetekende maar weer doen. Voor Storm, toch al meer visueel ingesteld zijn er wat Scandinavische zuchtmeisjes uitgezocht, om te fotograferen. En ik heb schreeuwmannen op mijn lijstje staan, waar ik lekker tegen het kabaal in kan hangen. En voor de rest zien we het wel en laten we Eurosonic Noorderslag de ontdekkingstocht zijn, die het is. Ons wedervaren leest en ziet u de komende dagen op deze site verschijnen, zoals gebruikelijk. Eens kijken of ik de 52 van vorig jaar haal…

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven