Levinhurst – Somewhere, Nothing is Everything

Levinhurst - Somewhere, Nothing is EverythingLevinhurst is alweer een jaar of tien met tussenpozen actief. Met als kernleden Laurence Tolhurst, tot 1989 de trouwe rechterhand van The Cure’s Robert Smith, en zijn zingende vrouw Cindy, komen zo nu en dan nieuwe releases op ons af. Met deze EP slaat Levinhurst geen nieuwe wegen in maar, in tegenstelling tot het wat traditionelere geluid op het meest recente album Blue Star, is er wel weer wat meer ruimte voor elektronische sounds ingeruimd. In een lekker relaxt tempo kabbelen de drie songs voorbij. Vooral “Somewhere” is een uitermate mooie, dromerige song. Al met al is dit een uitermate genietbaar kwartiertje rustige popmuziek met een weemoedige sfeer, die bij vlagen doet denken aan een meesterwerk waar Tolhurst vierendertig jaar geleden al aan meewerkte: Seventeen Seconds. Hopelijk vormen deze drie mooie songs de voorbode van een volledig album.


mij=Imaginary Music

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven