Saint Rich – Beyond The Drone

Saint Rich - Beyond The DroneHoe zou het eigenlijk met Bob Forrest van Thelonious Monster gaan? (“Officer”) Zal Jack White ooit nog een ultiem meesterwerk afleveren? (“Sorry/Sadly”) Waarom lukte het The Strokes na hun debuut niet meer om zo´n sterke plaat op te nemen? (“Young Vultures”) Waarom zie ik een festivalweide voor me als ik een meezinggedeelte hoor? (“Crying From The Home”) Waarom komt de magie van The Smashing Pumpkins niet meer terug? (“Black And Brown”) Waarom kocht ik ooit de debuutplaat van The Kooks? (You Ain´t Worth The Night”) Is een overstuurde piano, hoe experimenteel ook, nou mooi om naar te luisteren? (“To The Sun”) Waarom ken ik de band Delicate Steve waar Christian Peslak en Steve Marion kennelijk lid van zijn niet? (Saint Rich) Waarom moet ik me er echt toe zetten om iets te schrijven? (Beyond The Drone)


mij=Merge/Konkurrent

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top