Becky Lee & Drunkfoot – One Take Session

Becky Lee & Drunkfoot - One Take SessionTegenwoordig is het niet meer zó hip, maar ik had wel wat met de JDK´s 2 meter sessies en MTV´s Unplugged. Als een liedje goed genoeg is, dan is het zonder opsmuk ook de moeite of misschien wel meer waard. Goed, ik geef toe dat een hele dag naar de akoestische liedjes luisteren wat teveel van het goede is, maar alle overdaad schaadt tenslotte. De Zwitserse Becky Lee Walters nam onder haar artiestennaam Becky Lee & Drunkfoot zo´n sessie op, maar het bevat geen nummers die we al van haar kenden. Deze sessie is in 2008 opgenomen. Ze kon pas twee maanden gitaar spelen en na twee optredens ging ze de studio in om een demo op te nemen. Deze is nu via Voodoo Rhythm Records uitgebracht en heeft de titel One Take Session meegekregen en is eigenlijk meer dan haar enige en officiële debuutalbum een eenheid. Acht liedjes die totaal zo´n halfuur klokken brengt ze met haar rauwe stem, slechts vergezeld door haar gitaar, en de nodige ritme-instrumenten. Puurder hoor je de blues tegenwoordig niet.


mij=Voodoo Rhythm Records

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven