The Pack A.D. – Do Not Engage

The Pack A.D. - Do Not Engage´Sterkte,´, grapte een collega op een kaartje dat ter ondertekening rondging voor een andere collega die het huwelijksbootje instapt. Do Not Engage, zeggen de dames van The Pack A.D. in de titel van hun vijfde album. Aan het woord zijn de uit Vancouver afkomstige gitariste/zangeres Becky Black en drumster Maya Miller die samen The Pack A.D. vormen. Ze worden bijgestaan door producer Jim Diamand (o.a. The White Stripes en The Dirtbombs). Hiermee lijkt me het genre duidelijk: garagerock. De drums knallen, de gitaar piept en knort, en de pijn wordt eruit geschreeuwd. Dit gaat in een behoorlijke overdrive, waarbij wat rust tussendoor welkom was geweest om even op adem te komen. Do Not Engage wordt over je heen gestort alsof het erin geramd moet worden. Dat zorgt ervoor dat ik me ondanks de herrie niet veertig minuten bij de les kan houden. Bij deze dames lijkt me sowieso een optreden de plek waar alles op zijn plaats valt. Helaas voor die er niet bij was, ze hebben net ons land weer verlaten. Nu moeten we het voorlopig met hun vastgelegde boodschap doen, en die kun je beter in etappes tot je nemen.


mij=Nettwerk/Munich

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven