At The Close Of Every Day – Zalig Zijn De Armen Van Geest

Wat zullen ze er mee bedoelen? Die jongens van At The Close Of Every Day? Waar willen ze naartoe met een CD-titel als Zalig zijn de armen van geest (Mattheus 5:3)? Bedoelen ze dat het leren van dingen tegenwoordig in deze wereld te belandrijk geworden is? Of bedoelen ze wat anders? Dat als je niet alles maar hoeft te beredeneren en je gevoel oprecht laat spreken het misschien wel beter is? Ook al kom je dan misschien wel ietwat naïef over? Hun gevoel laten spreken doet ATCOED in ieder geval in overvloed op deze plaat en de korte songs klinken misschien inderdaad bij tijd en wijle ook wel ietwat naïef. Maar vooral ook mooie verstilde liedjes in dezelfde sfeer als van Low (Smog) en Pinback. En daar moet ik het maar bij houden voor wat betreft dit samenwerkingsverband tussen Axel Kabboord (This Beautiful Mess) en Minco Eggersman (Rollercoaster 23). Kan er nog wel mijn hoofd over breken, maar waarom zou ik? Het is af en toe zelf kippenvelgevend en zeggen ze het zelf al niet? Zalig zijn de armen van geest want hunner is het Koninkrijk der hemelen… Laat je gevoel spreken, koop, luister en geniet van, zoals anderen het al noemden, deze nieuwe nachtmuziek….

File: At The Close Of Every Day – Zalig Zijn De Armen Van Geest
File Under: Tussen (Smog) en Low

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven