The Herb Spectacles – The Incredible World of…

Een variant op een Parental Advisory-sticker op de cd van The Herb Spectacles helemaal niet misstaan. Koop je als liefhebber van de mooie pop-rockplaatjes die Excelsior uitbrengt blind The Incredible World Of…. dan kon je wel eens behoorlijk schrikken als je het schijfje in je CD-speler pleurt. Niets puntige gitaarsongs zoals Caesar of prachtige pop als Johan en Daryll-Ann. Wat je om je oren geslingerd krijgt klinkt als de Nederlandse (re)incarnatie van James Last en zijn trouwe vriend Herb Albert inclusief vibrafoon- en trompetsolo’s. Je moet er wel voor in de mood zijn moet ik bekennen. Lang niet elke draaibeurt valt bij mij even lekker. Toen bleek dat er (wijlen) Treble Spankers leden inzaten liep het water me in de mond en met een Corona in de hand zittende in de zon kijkend naar het spektakel dat het op de planken vast ende zeker wel zal zijn. Op plaat verveelt het me te snel. U bent gewaarschuwd, maar goed het is wel volop zomer, dus wat zal het jou aan je reet roesten!

File: The Herb Spectacles – The Incredible World of…
File Under: James Last alert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven