Ephemera – Air

Hoe lief kunnen popliedjes klinken en kan het nog liever dan Ephemera op hun CDs die nu eindelijk allemaal verkrijgbaar zijn in Nederland door de distributie-deal die deze drie dames voor hun eigen label Ephemera-music gesloten hebben met Fountmusic. Vast niet veel liever dan op Air. Kietelend met zachtse eendendons veroorzaakt de engelachtige samenzang van de dames een tinteling die zijn weerga niet kent. Zelfs de bruutste blackmetalfan (en daar zijn er nogal wat van in Noorwegen) zal week worden bij liedjes als ‘Girls Keep Secrets In The Strangest Ways’ en ‘The Hardest Thing To Do’ en zal jaloers zijn op William Hut van de Poor Rich Ones die samen met de dames ‘Diamonds in the Sand’ zingt. Goud, platina, grammys, no.1 hits, kortom alles wat je eigenlijk alleen maar verwacht voor ‘grote’ acts, Ephemera maakt het al mee in Noorwegen en het wordt potverrekaatje tijd dat dat ook hier in dit kikkerlandje gaat gebeuren!

File: Ephemera – Air
File Under: Pracht pop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven