Sgt. Petter – It's a Record

Meestal is het leven van een kleine platenmaatschappij niet even gemakkelijk. Ondanks het uitbrengen van diverse pareltjes van CDs, ondanks de beperkte budgetten, ondanks het harde werken. Nog steeds harder werken, nog immer kleine oplages, dito inkomsten en vooral credibility van de ‘kenner’. En van kenners alleen komt er niet veel brood op de plank en gegeten moet er toch worden. Soms heb je dan geluk en krijg je bijna gratis ende voor niets zo maar wat in je schoot geworpen dat kant en klaar is. Excelsior heeft dat geluk met Sgt. Petters debuutplaat. De plaat van de Noorse cowboy was helemaal af en lag in Noorwegen al maanden in de schappen. Excelsiorlabel erop en klaar. Zo de schappen in en wat mij betreft ook de parades. Een bont boeket liedjes met een potpourrie invloeden en ‘hmmm daar heeft het ook wat van wegs’, maar altijd leuk. Vind maar eens een cowboy die af en toe klinkt als de Brett van Suede en daarbij ook 16HP en Beck tussen frommelt. Ga een jaar zoeken en je vindt’em echt niet. Wie zoekt nou zo iemand in Noorwegen? Niemand. Als je hem verdient krijg je hem in de schoot geworpen en daarom prijkt er nu het Excelsior labeltje op en ligt hij voor jou in de platenzaak.

File: Sgt. Petter – It’s a Record
File Under: Twang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven