David Bowie – Reality

“Hello, Tony Mottola here. Je weet wel baas van Sony Music. Ik neem even de honeurs waar bij File Under. Ik ben hier eigenlijk alleen om de nieuwe David Bowie Reality aan te prijzen. Want tussen Coen en Bowie botert het niet meer zo sinds Bowies optreden in Schuttorf tijdens de sound + Vision tour. Dat was natuurlijk in zijn ‘slechte tijd’. Wij bij Sony, hebben vorig jaar een contract af gesloten met Bowie en hadden er na Heathen helemaal geen spijt van. Met Reality wordt ons humeur er alleen maar beter op. Was natuurlijk een slimme zet van mij he, om Bowie te contracteren nadat hij jaren achtereen alleen maar prut uitgebracht had. Tja kwestie van beetje slim managen en je hebt een koopje! Maar goed, er ligt dus een nieuwe Bowie en hij is weer briljant natuurlijk! De Thin White Duke blijft wel de Thin White Duke met zijn melodramatische stem, pakkende rock, nummers van anderen die doordat David ze doet Bowie tracks lijken te zijn (deze keer een nummer van Jonathan Richman en een obscuur nummertje van George Harrison). Weer voor elk wat wils dus. Ik ben er van overtuigd dat na deze plaat het katerige gevoel van Schuttorf zal verdwijnen en het weer goed komt tussen Coen en David.”

File: David Bowie – Reality
File Under: Rock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven