Voicst – Eat The Evidence

Gelijk maar samen met de deur in huis vallen met het slechte nieuws. Het is kloten, dat schijfje Eat the Evidence van Voicst. Maar wel lekker kloten! Het ergste kloten er aan is dat dat kreng maar 14 minuten duurt. Tja had het maar geen EP moeten worden natuurlijk. Gelukkig hebben ze voor dit soort gevallen de repeatknop uitgevonden. Die kun je met een gerust hard gebruiken bij het vage intro en de 5 tracks die volgen. Pittige, ongecompliceerde gitaarrock met een heerlijk rauw randje, beetje a lá ‘Song 2’ van Blur zonder gas terug te nemen, of Caesar met rafels zo u wilt. Dat het lekker in het gehoor ligt blijkt wel, Nike Football belt je natuurlijk niet voor niets om je muziek te gebruiken voor hun website voor Panna KO. Het laat zich eenvoudig raden waarom deze site een prijs won op een prestieus festival in Cannes. Nee, het komt wel goed met deze vriendenclub die al vanaf de middelbare school Amsterdam plat speelt, een tijdje op zijn gat lag en nu hard terugslaat met deze EP. Oh ja. ook nog even het goede nieuws: Er wordt gewerkt aan een full length CD! Wat wil een mens nog meer! Tot die tijd is er de repeatknop.

File: Voicst – Eat The Evidence
File Under: Gitaarband die maar snel met volledige plaat moet komen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top