Larry Cook – Greetings from Promiseville

Wie is Larry Cook? Dat vraag ik me nu al af sinds ik Greetings From Promiseville in de CD-speler heb zitten. Zijn naam en CD-titel zijn nog net geen Google Whack. Jaja ik weet dat dat eigenlijk twee woorden moeten zijn, maar toch…. Het begeleidend schrijven probeert ons zand in de ogen te strooien dat deze multi-instrumentalist (handig, want hij bespeelt alle instrumenten zelf omdat hij geen vrienden heeft) echt uit Promiseville komt, maar volgens de Terraserver bestaat Promiseville helemaal niet en als Microsoft zegt dat iets niet bestaat dan is dat natuurlijk ook echt zo. Bestaat deze folkrocker die muziek maakt die ergens ligt in het straatje ligt dat loopt van Waterboys City naar Dylan Village wel echt? En van wie heeft hij nu ook al weer “I Walked With The Devil’s Best Friend” gejat? Gaat er achter de naam Larry Cook niet stiekum iemand schuil die we onder een andere naam kennen? Zijn stem klinkt in ieder geval niet onbekend, maar zeker ook niet onprettig en zijn gitaarspel is in ieder geval erg goed verzorgd op Greetings From Promiseville. Voorlopig moeten we het dus maar doen met een niet gevulde website, een tikkeltje brave, maar wel lekkere CD en een zak vol vraagtekens.

File: Larry Cook – Greetings from Promiseville
File Under: Folk Rock uit ehhhhh ja uit wat eigenlijk?

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven